Retehnologizarea unei companii din jud. Prahova

Descriere proiect:

Obiectivul general al proiectului il constituie cresterea competitivitatii companiei prin cresterea veniturilor, introducerea de noi servicii de personalizare si cresterea calitatii celor existente in beneficiul clientilor actuali si viitori.

De asemenea, prin proiect se are in vedere dezvoltarea unor noi activitati (ca de exemplu, broderie, inscriptionare prin autocolant, serigrafie etc.) in cadrul societatii care ofera servicii referitoare la distributia si imbunatatirea sistemelor si echipamentelor pentru protectia muncii destinate companiilor de profil.

 

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Dezvoltarea a 3 noi servicii de personalizare a echipamentelor de protectie (broderie, incriptionare prin autocolant si serigrafie) prin dotarea cu 3 echipamente/utilaje pentru cresterea calitatii echipamentelor de protectie intr-o perioada de 8 luni de la data semnarii contractului de finantare.
  2. Retehnologizarea infrastructurii IT (hardware si software) a companiei prin punerea in functiune a 7 echipamente IT in termen de 4 luni de la data semnarii contractului de furnizare.
  3. Imbunatatirea managementului relatiei cu clientii prin implementarea unei licente CRM intr-o perioada de 4 luni de la data semnarii contractului de furnizare.

Comments are closed.