Cursuri de perfecționare în domeniul feroviar – “Orientare feroviară”

Strategic Business Connection isi propune ca obiectiv strategic sustinerea intreprinderilor ce activeaza inovator in domeniul transportului feroviar si de transport urban pe sine, in cadrul proiectelor lor in imbunatatirea si aplicarea conceptelor  tehnice si economice.

Astfel in domeniul feroviar si de transport urban pe sine, Strategic Business Connection propune in mod concret, un serviciu de formare/pregatire si perfectionare  profesionala, structurat sub forma unor module optionale de specialitate care se adreseaza, in special, tehnicienilor, sefilor de proiect , consultantilor, comerciantilor si furnizorilor de servicii/produse, inginerilor si factorilor de decizie din domeniu.

Abordarea noastra presupune o relationare stransa cu activitatea de exploatare si industrie feroviara vizand analize si studii de caz practice, inclusiv, dupa caz, posibilitatea organizarii unor vizite tehnice sau stagii de practica asistate.

Pe de alta parte, abordarea unor teme specifice ca  ERTMS/ETCS, semnalizare feroviara,  siguranta si securitate feroviara, analiza si eficientizarea costurilor se adreseaza unor segmente foarte distincte, venind in sprijinul imbunatatirii cunostintelor tehnice si tehnico-economice pe aceste nise de piata.

Cursurile de pregătire/perfectionare propuse, sunt corelate cu activitatea noastra de consultanta in inginerie feroviara si transport urban pe sine, in special, in domeniile de infrastructura, mentenanta si exploatare/operare.

Comments are closed.