Management de dezvoltare

Strategic Business Connection, în calitate de Manager de Dezvoltare, poate realiza un proiect de la început până la final.

Acest serviciu presupune o abordare proactiva in administrarea echipei clientului și oricarei terțe părți, inclusiv negocierile in numele clientului pentru a obține aprobarile necesare pentru implementarea proiectului.

Prin implementarea unui set de abilități și tehnici inovative, lucrăm creativ cu designeri, agenți și finanțatori pentru a realiza beneficiile ilustrate în modelul financiar.

Proiectele complexe care includ mai multe specialitati necesita alocarea si utilizarea unor metode  complexe de interactiune între diferite meserii (proiectanți, contractori de resurse, consultanți, furnizori, controlul calității și asigurarea calității).

Coordonarea și comunicarea dintre toate părțile implicate reprezintă, de obicei, cheia succesului sau a eșecului oricărui proiect complex, prin urmare, necesitatea unei echipe responsabile de transformarea diferitelor părți care funcționează într-un mecanism unitar este vitala.

Comments are closed.