Management de program

Strategic Business Connection se concentrează pe oferirea de consultanță independentă, de specialitate, clienților care dezvolta si implementeaza programe complexe  de investitii.

Acest lucru se reflectă în furnizarea unui serviciu integrat de gestionare a programelor, unde expertii nostri se concentreaza exclusiv pe programul clientului și pe setul de proiecte conexe, care împreună vor asigura obiectivele definite pentru organizație.

Obiectivele unui program vor fi dezvoltate si monitorizate, de regulă, la un nivel strategic, astfel încât organizația clientului să obțină beneficii și îmbunătățiri în activitatea sa de afaceri. Înțelegand  factorii care conduc la succesul programului, oferim cunoștințele și instrumentele necesare pentru o implementare eficientă, sustinute de o conducere puternică pentru a stabili tonul cooperării, al colaborării și al comunicării deschise cu toate părțile interesate în cadrul programului.

Programele de investiții de capital sunt complexe. Acestea există într-un context de afaceri larg și implică mai multe interdependențe și interfețe, diverse părți interesate, priorități concurente și obiective provocatoare. Toate aceste lucruri combinate, impreuna cu eforturile de maximizare a rezultatelor, necesita o abordare eficienta si integrata a managementului.

Abordarea noastra aduce experiență practică în managementul de program, oferind consultanță independentă, suport detaliat și metodologii aplicate pentru livrarea cu succes a proiectelor clienților noștri, indiferent de stadiul programului lor. Printre acestea se numără definirea strategiilor corecte, asigurarea leadership-ului și aplicarii celor mai bune practici de control al programelor - în ceea ce privește gestionarea costurilor, planificarea, gestionarea riscurilor, calitatea, raportarea și gestionarea părților interesate.

Domeniile aferente serviciului de management de program asigurate de Strategic Business Connection sunt:

  • Gestionarea programului;
  • Îmbunătățirea programului;
  • Asigurarea programului;
  • Recuperarea programului.

Suplimentar, Strategic Business Connection poate oferi servicii specializate de analiza si evaluare a fezabilitatii si eficientei programelor si politicilor de investitii ale clientilor sai.

Comments are closed.