Servicii suport de evaluare și recrutare personal specializat

Strategic Business Connection ofera clientilor sai servicii de analiza si dimensionare a structurii de personal determinand nevoia de restructurare si recalificare profesionala in raport cu cerintele dinamice ale pietei, de evaluare si recrutare personal de specialitate din domeniul constructiilor, industriei feroviare, managementului de proiect si proiectarii. Evaluarea angajatilor unei firme poate constitui un demers neproductiv daca este facuta arbitrar si fara obiectivitate. Totodata o evaluare constanta a performantei poate ajuta la cresterea motivatiei, a eficientei pe termen mediu si lung, la scaderea fluctuatiei personalului si la cresterea venitului per angajat.

In calitate de consultant extern independent vom evalua in mod eficient performanta salariatilor unei companii, utilizand tehnici moderne de constatare si de masurare a indicatorilor cheie de performanta, contribuind inclusiv la descoperirea si promovarea acelor salariati care pot constitui un vector de dezvoltare pentru companie.

Strategic Business Connection poate oferi, de asemenea, servicii profesioniste de recrutare a viitorilor angajati, venind astfel in intampinarea nevoilor de dezvoltare ale companiei. Stabilirea profilului cautat, identificarea si selectia candidatului potrivit, testarea, aplicarea unor proceduri specifice de Assessment Center, suport si asistenta pe timpul selectarii sunt activitati de baza care induc o serie de avantaje evidente pentru angajator cum ar fi:

  • Economisirea timpului alocat de manageri in procesul de intervievare a candidatilor;
  • Reducerea perioadei alocate analizei CV-urilor candidatilor;
  • Livrarea unei liste scurte de candidati cu potential eligibil pentru postul supus recrutarii;
  • Pregatirea planului de interviu si a strategiei post recrutare.

Comments are closed.